Mp3 spelaren är tillbaka!

Liksom mode går även teknik ibland i cirklar. Detta är något vi kommer att se mer och mer i framtiden eftersom elektronik fortfarande är en rätt ny uppfinning i historien. När du var liten kanske du hade en Mp3 och kommer ihåg hur du brukade lyssna på den på bussen eller när du var på väg till jobbet. Kanske hade du en smidig Mp3 som även passade sig för en springtur. Mp3n för 30 år sedan var dock större, klumpig och laddades oftast med batterier. Trots detta var den ofta högt på varje barns lista till tomten.

Idag är vi ofta överväldigade av tekniken, det kan man ibland se på hur många företag som sysslar med apputveckling i Stockholm. Det känns ofta som att man inte kan komma ifrån den och att vi spenderar väldigt mycket tid med våra telefoner. Det finns appar man kan använda för att minimera sin tid på telefonen, men det är även därför som Mp3 spelaren återigen är på marknaden. Även om du har en app som spelar musik i din mobil vill du ibland lämna mobilen hemma och trots det lyssna på musik under din springtur. Ibland har man en idé men vet ej hur man ska utveckla den, som tur är för dig kan företaget Prototyp i Stockholm hjälpa dig att utveckla både hybridappar, progressiva appar och nativa appar.

Vi kommer sannolikt ser mer och mer teknik i framtiden som baserar sig på behovet av att lägga ifrån sig mobilen. Många företag som sysslar med apputveckling i Stockholm arbetar främst med att utveckla appar som gör livet lättare och som ökar din närvaro i dagen. Många upplever nämligen att de har svårt att finna sig i nuet. En mp3 kan hjälpa dig att lägga ifrån dig mobilen samtidigt som du kan lyssna på musik medan du till exempel springer dina ärenden.

Många upplever i och med att vi är så vana vid att alltid vara tillgängliga kollar de notifikationerna på sin mobil var femte minut, varje sig de vill eller inte.

Mp3 spelaren är tillbaka!
Gå till toppen
zakra