Många timmar musik på en laddning

Den allra största fördelen med en mp3-spelare är förstås den imponerande batteritiden. Nackdelen med de nya smarta mobilerna med sina stora skärmar och avancerade grafik är att vi numera behöver ladda mobilen varje dag, och kanske rent av mer än en gång om dagen. Då känns det lyxigt att kunna bära med sig sin mp3-spelare hela veckan på en enda laddning, och ändå kunna lyssna precis så mycket som man vill utan att få soppatorsk.

Eftersom din mp3-spelare inte har någon stor skärm (eller så kanske den inte ens har någon skärm alls) drar den inte lika mycket ström som din mobil och behöver därför inte laddas lika länge eller lika ofta. Mp3-spelaren kan enkelt laddas direkt från datorn när du ändå kopierar över nya filer, eller i vilket vägguttag som helst.

Dessutom behöver du inte längre oroa dig för att du ska få ont om laddning i mobilen bara för att du gillar att lyssna på lite musik, något intressant radioprogram som du har råkat missa, eller din favoritpodd när du är ute på stan, i skogen eller var som helst där du inte har något eluttag i närheten.

Spara på mobilens batteri genom att använda en mp3-spelare för allt som har med ljudfiler att göra. Det blir bättre på alla sätt och kommer att bespara dig en massa besvär.

Skulle det sedan vara så att du upptäcker att du har glömt att ladda din mp3-spelare på ett tag och batteriindikatorn börjar blinka oroväckande när det inte finns något uttag i närheten kan de flesta mp3-spelare numera laddas via samma powerbank som du använder till mobilen. Men glöm inte usb-sladden!

Många timmar musik på en laddning
Gå till toppen
zakra