En liten pryl som kan så mycket

Det kanske är så att mp3-spelaren kom lite i skymundan när mobilen med alla sina smarta funktioner kom in i bilden, men vi tycker att det är på tiden att den får en renässans. Den kan så mycket som inte mobilen kan och gör det mesta bättre än den i och för sig väldigt mångsidiga mobilen.

Oavsett hur din vardag och fritid ser ut finns det tillfällen då du skulle ha användning för en mp3-spelare, det är vi övertygade om. Och det är inte bara du som kommer att få nytta av den. Dina barn kommer att sluka ljudböcker och upptäcka nya favoritartister bland dina gamla godingar. Och din gamla mamma kommer att älska att få återuppleva sina gamla favoritböcker, trots att ögonen inte längre orkar med de krympande bokstäverna.

Det behövs ingen avancerad teknologi eller stor skärm för att erbjuda hela familjen många timmars underhållning på en snabb laddning. I själva verket är skärmar bara i vägen, drar ström och riskerar att spräckas om du tar i för hårt på träningen. En liten och behändig mp3-spelare är en blygsam investering, om det inte är så att du redan har en liggande i en låda någonstans. Då är det bara att plocka fram den, koppla in den i närmaste dator för att ladda batteriet och lägga över lite musik, en ljudbok eller två, och en säsong av den där podden som du hade tänkt lyssna på men aldrig hann.

Våra liv tillbringas till stor del i rörelse nu för tiden, och vi behöver saker som rör sig med oss, som vi kan bära med oss utan att bli nedtyngda och som fungerar i vardagen, så som den faktiskt ser ut. Kanske är det inte något som står överst på allas önskelistor till jul, men vi är övertygade om att en liten mp3-spelare skulle bli en kär ägodel i de allra flesta hushåll.

En liten pryl som kan så mycket
Gå till toppen
zakra