Låna ut och dela

För de flesta av oss har mobilen blivit ännu mer viktig än plånboken någonsin var. Visst, det var jobbigt att bli av med körkort och kreditkort och lånekort och så vidare, men det är inget emot hur det är med våra nya smarta mobiler. Om någon lyckades ta sig in i våra mobiler skulle de kunna ta över hela våra liv, känns det som. Det är därför vi är så noga med att välja kluriga grafiska koder eller till och med våra egna fingeravtryck för att skydda privatlivet och ekonomin.

Då kan det kännas jobbigt att låna ut mobilen till någon, till och med någon närstående, för att låta dem lyssna på en låt eller en spellista. Och om mobilen är låst efter alla konstens regler blir det krångligt om någon vill till exempel byta spellista, eftersom du då hela tiden måste låsa upp mobilen åt dem.

Lösningen är uppenbar, en dedikerad musikenhet där ingenting av ditt privatliv finns att tillgå (förutom dina guilty pleasure-låtar, då). Du kan lugnt låta din partner eller kompis låna spelaren, utan att behöva krångla med pinkoder eller behöva vara utan din livsviktiga mobil.

Låna ut och dela
Gå till toppen
zakra